detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Vepřový guláš z trouby

příprava: 10 - 15 min
vaření: 1 hodina
Hodnocení:
2,5

Počet porcí:

Ingredience:

  • Vepřového masa na guláš 1 kg
  • Cibule 500 g
  • Sladké mleté papriky 4 lžíce
  • Sádla 2 lžíce
  • Pálivé mleté papriky 1 lžíce
  • Velkého stroužku česneku 1 ks
  • Vody 1 l
  • Sůl 1 ks

Postup přípravy:

Maso nakrájíme na kostky, oloupanou cibuli na kostičky, nasypeme do
pekáče, přidáme rozetřený česnek, papriku, sádlo a sůl, promícháme

Ingredience podlijeme vodou, vrch pekáče obalíme dvojitě alobalem a
dáme do vyhřáté trouby na 200 °C dusit, během pečení, troubu neotvíráme,
guláš nemícháme

Z vepřového masa je takto připravený guláš hotový za 1 hodinu

Podáváme s knedlíkem nebo chlebem.
viki11

Autor: viki11

Komentáře (13)

Poslední příspěvek: 9.10. 2016 18:37

Šárka Novotná, 9.10. 2016 18:37

Zkusím

Šárka Novotná, 9.10. 2016 18:37

Zkusím

Šárka Novotná, 9.10. 2016 18:37

Zkusím

Šárka Novotná, 9.10. 2016 18:37

Zkusím

Šárka Novotná, 9.10. 2016 18:37

Zkusím

Šárka Novotná, 9.10. 2016 18:37

Zkusím

Šárka Novotná, 9.10. 2016 18:37

Zkusím

Šárka Novotná, 9.10. 2016 18:37

Zkusím

Šárka Novotná, 9.10. 2016 18:37

Zkusím

Šárka Novotná, 9.10. 2016 18:37

Zkusím

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky říjen 2016