detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Vídeňská káva s medem

příprava: 10 - 15 min
vaření: nevaří se
Hodnocení:
2,5

Počet porcí:

Ingredience:

  • Mléko 200 ml
  • Šlehačka 1 kelímek
  • Skořice mletá 1 špetka
  • Med včelí 1 lžíce polévková rovná
  • Espresso malé silné 1 šálek

Postup přípravy:

Do vysoké sklenice na dno nalijte med.
Mléko ohřejte a případně našlehejte.
Nad hladinou medu držte lžíci a z konvičky pomalu lijte na lžíci mléko, aby zůstalo nad medem a nesmíchalo se.
Na mléko naklaďte lžící do tuha ušlehanou šlehačku. Vlijte opatrně a pomalu espresso. Mělo by vytvořit pruh pod šlehačkou a neprostoupit do celého mléka.
Zamaskujte stopu ještě jednou lžící šlehačky, posypejte skořicí a pokapejte medem.
Podávejte s úsměvem a voňavými skořicovými sušenkami.
Luciferas

Autor: Luciferas

Komentáře (14)

Poslední příspěvek: 5.11. 2016 14:06

Šárka Novotná, 5.11. 2016 14:06

Zkusím

Šárka Novotná, 5.11. 2016 14:06

Zkusím

Šárka Novotná, 5.11. 2016 14:06

Zkusím

Šárka Novotná, 5.11. 2016 14:06

Zkusím

Šárka Novotná, 5.11. 2016 14:06

Zkusím

Šárka Novotná, 5.11. 2016 14:06

Zkusím

Šárka Novotná, 5.11. 2016 14:06

Zkusím

Šárka Novotná, 5.11. 2016 14:06

Zkusím

Šárka Novotná, 5.11. 2016 14:06

Zkusím

Šárka Novotná, 5.11. 2016 14:05

Zkusím

Další recepty

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Týden s TESCOMOU 2017