detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Vrabci z kolena

příprava: 20 - 30 min
vaření: 1 hodina
Hodnocení:
3
Ověřený recept

Počet porcí:

Ingredience:

  • Vepřové 500 g
  • Cibule 2 ks
  • Česnek 5 stroužek
  • Rajský protlak 1 lžíce polévková rovná
  • černé pivo 500 ml
  • Kmín 1 lžička kávová rovná
  • Sůl 10 g
  • Pepř 0 g

Nutriční hodnoty pro jednu porci:

  • Energetická hodnota: 1722 kJ
  • Bílkoviny: 21 g
  • Sacharidy: 8 g
  • Tuky: 32 g

Postup přípravy:

Maso očistíme a nakrájíme na kostky. Cibuli očistíme a nahrubo nakrájíme. Maso dáme do kastrolu, prosolíme a ochutíme kmínem, přidáme utřený česnek, cibuli, podlijeme pivem a vložíme do rozehřáté trouby dusit pod pokličkou doměkka. Když je maso skoro měkké, sejmeme pokličku a maso necháme dopéct na barvu. Podáváme s knedlíkem a zelím.
ivan.vodochodsky

Autor: ivan.vodochodsky

Vrabci z kolena

Komentáře (2)

Poslední příspěvek: 9.1. 2015 18:12

Šárka Novotná, 9.1. 2015 18:12

Vypadá to nádherně :)

Mária Matulová, 27.6. 2011 21:57

Jednoduchý, rýchly a veľmi chutný recept, súhlasím :-)

Další recepty

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky říjen 2016