detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Welsh Rarebit

příprava: 10 - 15 min
vaření: 20 - 30 min
Hodnocení:
2

Počet porcí:

Ingredience:

  • Čedar (cheddar) 500 g
  • Máslo 50 g
  • Worcesterová omáčka 2 lžíce polévková rovná
  • Plnotučná hořčice 2 lžíce polévková rovná
  • Hladká mouka 2 lžíce polévková vrchovatá
  • černé pivo 150 ml
  • Toastový chléb tmavý 10 plátek
  • Olivový olej 20 ml
  • Rajče 2 ks
  • Bazalka čerstvá 1 lžíce polévková rovná
  • Petržel listová 1 špetka
  • Sůl 3 špetka
  • Pepř cayenský 1 špetka

Postup přípravy:

Na pánvičce rozpustíme máslo, přidáme nastrouhaný sýr a za stálého míchání jej necháme rozpustit. Pak přidáme ostatní ingredience a z ohně odděláme dříve, než se směs začne vařit.
Na oleji opečeme toustový chleba, položíme na něj plátky rajčat, bazalku a petrželku. Polijeme sýrovou omáčkou a dáme na chvíli zapéct do grilu.
Redakce

Autor: Redakce

Welsh Rarebit

Komentáře (8)

Poslední příspěvek: 19.9. 2015 13:47

Pavla Popovičová, 19.9. 2015 13:47

dělámě podobně doma,dobrota :)

Pavla Popovičová, 19.9. 2015 13:47

dělámě podobně doma,dobrota :)

Jana Csakvaryová, 15.5. 2015 8:17

Dobrý tip.

Pavlína Skýbová, 14.5. 2015 14:14

zajímavé

Vendula Staňkova, 28.5. 2014 16:38

dobrota

Jitka Jandová, 16.4. 2014 19:08

zajímavé

Alena Šullová, 25.5. 2011 23:23

nádhera, jenom trošku dražší :-(

Vlado Tureček, 26.12. 2010 18:24

názov rýdzo slovenský- stačilo by hádam aj opekaný syr na hrianke, ale čo už, keď prestali do ľudí hustiť ruštinu, tak hustia angličtinu.

Další recepty

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky říjen 2016