detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Welsh Rarebit

příprava: 10 - 15 min
vaření: 20 - 30 min

Počet porcí:

Ingredience:

  • Čedar (cheddar) 500 g
  • Máslo 50 g
  • Worcesterová omáčka 2 lžíce polévková rovná
  • Plnotučná hořčice 2 lžíce polévková rovná
  • Hladká mouka 2 lžíce polévková vrchovatá
  • černé pivo 150 ml
  • Toastový chléb tmavý 10 plátek
  • Olivový olej 20 ml
  • Rajče 2 ks
  • Bazalka čerstvá 1 lžíce polévková rovná
  • Petržel listová 1 špetka
  • Sůl 3 špetka
  • Pepř cayenský 1 špetka

Postup přípravy:

Na pánvičce rozpustíme máslo, přidáme nastrouhaný sýr a za stálého míchání jej necháme rozpustit. Pak přidáme ostatní ingredience a z ohně odděláme dříve, než se směs začne vařit.
Na oleji opečeme toustový chleba, položíme na něj plátky rajčat, bazalku a petrželku. Polijeme sýrovou omáčkou a dáme na chvíli zapéct do grilu.
Redakce

Autor: Redakce

Welsh Rarebit

Další recepty

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky červen 2017