detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Zapečená bavorská sekaná

příprava: 15 - 20 min
vaření: 30 - 40 min
Hodnocení:
3

Počet porcí:

Ingredience:

  • Sekaná bavorská 4 plátek
  • Sádlo 1 lžíce polévková vrchovatá
  • Česnek 4 stroužek
  • Hrášek sterilovaný 2 lžíce polévková vrchovatá
  • Máslo 1 lžíce polévková vrchovatá
  • Cibule 2 ks
  • Vejce 3 ks
  • Sůl 6 špetka
  • Pepř mletý 4 špetka
  • Sýr cihla 200 g

Postup přípravy:

Na másle zpěníme drobně krájenou cibulku, přidáme okapaný hrášek, zalijeme rozšlehanými vejci a usmažíme řidší směs. Plátky sekané dáme na plech, potřeme rozetřeným česnekem, vaječnou směsí a posypeme strouhaným eidamem. Sekanou podlijeme trochou vody a lžicí sádla. Necháme v troubě zapéct,
udvouhrabalu

Autor: udvouhrabalu

Komentáře (0)

  • Nejsou vloženy žádné příspěvky. Buďte první!

Další recepty

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky květen 2017