detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Zbojnický hovězí plátek

příprava: 40 - 50 min
vaření: 40 - 50 min
Hodnocení:
1,5

Počet porcí:

Ingredience:

  • Hovězí zadní 500 g
  • Slanina 100 g
  • Salám měkký junior 100 g
  • Cibule 2 ks
  • Hladká mouka 2 lžíce polévková vrchovatá
  • Pepř 1 hrst
  • Sůl 1 hrst

Postup přípravy:

Plátky masa naklepeme, opepříme a poprášíme moukou. Orestujeme na oleji, podlijeme a dusíme. Rozškvaříme drobně pokrájenou slaninu, opečeme na ní salám nakrájený na nudličky a drobně nakrájenou cibuli. Směs vrstvíme na měkké plátky masa.
Nikinka00

Autor: Nikinka00

Komentáře (9)

Poslední příspěvek: 3.10. 2015 9:59

Zdenek Šindelář, 3.10. 2015 9:59

Vynikající

Nikola Rompotlová, 10.9. 2015 17:49

tojo :)

Katka Vašíčková, 19.8. 2015 7:19

Také dělám :)

Šárka Novotná, 15.7. 2015 16:29

zkusím :-)

Nikola Rompotlová, 2.7. 2015 16:57

to je :)

Pavlína Skýbová, 30.6. 2015 14:24

dobrota

Katka Vašíčková, 30.6. 2015 0:27

Dobrota :-)

Nikola Rompotlová, 28.6. 2015 22:36

také :)

Jana Csakvaryová, 27.6. 2015 19:12

Máme rádi.

Další recepty

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky únor 2017