detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Zbojnický hovězí plátek

příprava: 40 - 50 min
vaření: 40 - 50 min

Počet porcí:

Ingredience:

  • Hovězí zadní 500 g
  • Slanina 100 g
  • Salám měkký junior 100 g
  • Cibule 2 ks
  • Hladká mouka 2 lžíce polévková vrchovatá
  • Pepř 1 hrst
  • Sůl 1 hrst

Postup přípravy:

Plátky masa naklepeme, opepříme a poprášíme moukou. Orestujeme na oleji, podlijeme a dusíme. Rozškvaříme drobně pokrájenou slaninu, opečeme na ní salám nakrájený na nudličky a drobně nakrájenou cibuli. Směs vrstvíme na měkké plátky masa.
Nikinka00

Autor: Nikinka00

Další recepty

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky červen 2017