detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Zeleninová hořčice s feferonkami

příprava: 20 - 30 min
vaření: 2 hodiny
Hodnocení:
1,5

Počet porcí:

Ingredience:

  • Feferonka 100 g
  • Slunečnicový olej 200 ml
  • Paprika červená 1 kg
  • Cibule 1 kg
  • Česnek 1 hlávka
  • Rajče 1 kg
  • Cukr 100 g
  • Deko 1 ks

Postup přípravy:

Zeleninu omyjeme, cibuli oloupeme, papriku zbavíme jadérek a vše nakrájíme na čtvrtky. Všechno umeleme. Zeleninu dáme vařit. Rajčata můžeme použít i méně zralá. Přidáme Deko, které prosejeme, a vaříme tak dlouho, až se vypaří nadbytečná voda. Po zhoustnutí, kterého docílíme právě vařením, přidáme olej, cukr, pomleté feferonky a česnek. Ještě chvíli provaříme. Horkou zeleninovou hořčici plníme do sklenic a dáme vychladnout dnem vzhůru.
kačec2208

Autor: kačec2208

Komentáře (12)

Poslední příspěvek: 4.10. 2015 16:36

Katka Vašíčková, 4.10. 2015 16:36

Ano je :)

Zdenek Šindelář, 4.10. 2015 8:56

Vynikající

Katka Vašíčková, 10.9. 2015 8:42

Ano je :)

Nikola Rompotlová, 1.9. 2015 18:20

dobrota .)

Katka Vašíčková, 20.8. 2015 6:31

Zkuste :)

Pavla Popovičová, 19.8. 2015 16:43

super tip, ukládám :)

Katka Vašíčková, 5.8. 2015 10:44

Zkuste :)

Nikola Rompotlová, 3.8. 2015 23:23

zkusím :)

Katka Vašíčková, 31.7. 2015 7:50

Zkuste :-)

Jana Csakvaryová, 31.7. 2015 7:24

Zkusím.

Další recepty

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky říjen 2016