detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Zeleninová hořčice s feferonkami

příprava: 20 - 30 min
vaření: 2 hodiny

Počet porcí:

Ingredience:

  • Feferonka 100 g
  • Slunečnicový olej 200 ml
  • Paprika červená 1 kg
  • Cibule 1 kg
  • Česnek 1 hlávka
  • Rajče 1 kg
  • Cukr 100 g
  • Deko 1 ks

Postup přípravy:

Zeleninu omyjeme, cibuli oloupeme, papriku zbavíme jadérek a vše nakrájíme na čtvrtky. Všechno umeleme. Zeleninu dáme vařit. Rajčata můžeme použít i méně zralá. Přidáme Deko, které prosejeme, a vaříme tak dlouho, až se vypaří nadbytečná voda. Po zhoustnutí, kterého docílíme právě vařením, přidáme olej, cukr, pomleté feferonky a česnek. Ještě chvíli provaříme. Horkou zeleninovou hořčici plníme do sklenic a dáme vychladnout dnem vzhůru.
kačec2208

Autor: kačec2208

Další recepty

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky červen 2017