detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Z jednoho hrnce

příprava: 10 - 15 min
vaření: 40 - 50 min

Počet porcí:

Ingredience:

  • Vepřové 4 plátek
  • Brambory ranné 500 g
  • Smetana ke šlehání (šlehačka) 250 ml
  • Sůl 1 špetka
  • Pepř 1 špetka
  • Kmín 1 špetka
  • Vegeta 10 g
  • Vepřová pečeně - kořenící směs 10 g

Postup přípravy:

Maso nakrájíme na plátky, naklepeme a osolíme. Uvařené brambory oloupeme, nakrájíme je na plátky, okořeníme a naklademe na dno nevymazaného kastrolu.
Na brambory položíme maso, pak opět brambory, které znovu okořeníme. Vše zalijeme šlehačkou, přiklopíme pokličkou a dáme do trouby asi na 40-60 minut.
Redakce

Autor: Redakce

Z jednoho hrnce

Další recepty

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky červen 2017