detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Z jednoho hrnce

příprava: 10 - 15 min
vaření: 40 - 50 min
Hodnocení:
2,5

Počet porcí:

Ingredience:

  • Vepřové 4 plátek
  • Brambory ranné 500 g
  • Smetana ke šlehání (šlehačka) 250 ml
  • Sůl 1 špetka
  • Pepř 1 špetka
  • Kmín 1 špetka
  • Vegeta 10 g
  • Vepřová pečeně - kořenící směs 10 g

Postup přípravy:

Maso nakrájíme na plátky, naklepeme a osolíme. Uvařené brambory oloupeme, nakrájíme je na plátky, okořeníme a naklademe na dno nevymazaného kastrolu.
Na brambory položíme maso, pak opět brambory, které znovu okořeníme. Vše zalijeme šlehačkou, přiklopíme pokličkou a dáme do trouby asi na 40-60 minut.
Redakce

Autor: Redakce

Z jednoho hrnce

Komentáře (6)

Poslední příspěvek: 28.5. 2014 16:13

Vendula Staňkova, 28.5. 2014 16:13

dobrota

Jitka Jandová, 15.3. 2014 8:18

vyzkouším

Pavlína Skýbová, 14.2. 2014 11:25

super tip

Jana Csakvaryová, 7.7. 2013 10:10

Recepty z jednoho hrnce jsou velmi chutné.

Jana Brunecová, 6.7. 2013 16:20

Recept se mi líbí.

Alena Šullová, 24.5. 2011 21:15

tak přesně tyhle recepty miluju a vaíím takto velmi čast, ale vepřové jsem ještě nezkoušela

Další recepty

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky říjen 2016